Строителство

От основаването си през 1992 г. „Кабано“ изгради и реконструира над 100 000 кв.м. обекти в сферата на високото строителство, ремонтира над 30 мостови съоръжения от републиканската пътна мрежа и благоустрои над 15 000 кв.м. обществени площи. Компанията разполага с квалифицирани технически, икономически и административни екипи, които да управляват целия процес, както и с достатъчно технически средства за строителство на жилищни и смесени сгради и извършване на всички ремонтни и довършителни дейности.

 • "Спокойствие"
  Еднофамилна жилищна сграда в с. Медово, община Поморие в средиземноморски стил, с площ от 305 кв.м. Състои се от сутерен, в който са разположени техническо помещение и складове, първи етаж - дневна, кухненски бокс, две спални, кабинет, баня и покрита веранда, и втори етаж, решен като една голяма спалня, с всички удобства към нея - баня, тоалетна, тераса. Проектът е завършен през 2017 година, започваме работа и по строителството на 20.06.2017 г.
 • "АнноЗеро" офис
  "Офисът, в който да ходиш по чехли" - проектиран от и за ексклузивния ни бранд AnnoZero и изпълнен от Кабано през 2013 г. - на партерно ниво, на главна пешеходна улица в гр. Бургас. Изцяло проектиран с целта офисът да бъде втори дом, да те предразполага да изиграеш партия шах, или да прочетеш две страници от любима книга в почивката си.
 • "Fallout"
  Интериорен дизайн на апартамент в гр. Бургас в модерно-индустриален стил с преобладаващи бетон, дърво и метал. Пълен проект и изпълнение, 2016 г.
 • "Жълтата къща"
  Еднофамилна жилищна сграда на два етажа с басейн и ограда в кв. Ветрен, гр. Бургас - цялостно проектиране и строителство, 2013-14 г.
 • "Солемо"
  Комплекс от пет къщи-близнаци в с. Твърдица, гр. Бургас. Цялостно проектиране и строителство, 2009 г.
 • Еклектика
  Интериорен дизайн на тристаен апартамент в сграда, построена през 1908 г. в стария център на гр. Бургас. Еклектика. Проектиране и изпълнение, 2017 г.
 • "Cabaña #4"
  Жилищна сграда с кабинети в партера в гр. Несебър, кв. Черно Море, цялостно проектиране и строителство, с Акт 16 от 2016 г. В сградата са разположени десет апартамента и четири лекарски кабинета в партера. Общата застроена площ е 750 кв.м.
 • "Дионисополис"
  Жилищна сграда с подземен гараж и магазин в гр. Чепеларе, обл. Смолян. Цялостно проектиране и строителство, 2007-2009 г. Сградата е разположена на склон в близост до спортното училище в града, като повечето апартаменти са с прекрасна гледка към планинските склонове на Родопите. Обособени са 22 апартамента, магазин, гаражни клетки с външен достъп и паркоместа в подземен гараж. Общата застроена площ е над 2000 кв.м.

1
Груб строеж

Компанията разполага с екип от образовани професионалисти и нужната работна сила и техника за осъществяването на груби строежи от високо и ниско строителство. Наличието както на квалифицирани технически лица-изпълнители, така и на инженери-проектанти във фирмата дава допълнителна сигурност на клиентите ни.

2
Довършителни работи

“Кабано” проектира и изпълнява довършителни ремонти на различен вид обекти. Предлагаме всички услуги, свързани с гипсова и фина шпакловка, боядисване, смяна на инсталации - Електро, ВиК, ОВК и много други. Всичко това, съпроводено с бърза и стегната работа по обекта.

3
Фасадни работи

Квалифицирани екипи за облицовка на фасади, изграждане на цокли, проектиране и поправка на покривни части се грижат за външния вид и цялостта на фасадите. Богат опит във възстановяване на съществуващи и полагане на нови фасадни облицовки.

4
Мостови съоръжения

“Кабано” има опит като главен, а и като подизпълнител, на цялостна реконструкция и ремонти на мостови съоръжения от Републиканската пътна мрежа. Компанията извършва и възстановяване на стоманобетонни конструкции, хидроизолации и дилатационни фуги.

5
Хидроизолация

Кабано е сред първите и е водещ изпълнител на хидроизолационни работи в Бургас и региона за предпазване сгради и обществени конструкции от влагата. С помощ на най-новите, съвременни и качествени материали и методи за работа, предоставяме услуга, доказала се във времето пред нашите клиенти.

6
Изпълнение на външни настилки

Строително-ремонтни дейности по външни настилки, алеи, тераси и тротоари за всички части на градския и цялостния ландшафтен пейзаж на пространствата. Изпълнили сме множество строително-монтажни работи по обществени пространства - площади, дворове, паркинги и други.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website