La Mar
La Mar
La Mar
La Mar

La Mar

Цялостно проектиране на апартаментен хотел с подземен паркинг в кв. Сарафово, гр. Бургас обща застроена площ над 4300 кв.м, с водещ проектант арх. Анна Карагьозова.
В четириетажната сграда в средиземноморски стил са решени двустайни и тристайни апартаменти с разнообразни разпределения. Обектите на партерно ниво са с прилежащо дворно място, отделено с ажурна ограда от общото пространство. Обърнато е внимание на панорамната гледка към залива и сезонността на ползване на сградата. В двора е разположен голям басейн, както и детски такъв. Устроена е за ползване и детска площадка, както и шатри с маси към ресторант "La Mar", който се намира в същия УПИ.
Конструкцията е безгредова. Изпълнени са всички изисквания на нормативната уредба за сгради с предназначение "Апартаментен хотел", относно достъпна среда, пожарни норми и други, като паркирането е изцяло осигурено в сутерена, съгласно Наредба №2.
Проектите са предадени на инвеститора през м. Юни, 2018 г., като се очаква строителството да започне през зимата на 2018 г.


This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website