Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park
Новото ни творение – Комплекс Avenue Park


Новото ни творение – Комплекс Avenue Park

Хубаво е, когато можеш с гордост да застанеш зад труда си. С радост ви представяме плода на 6-месечния труд на нашия екип – кoмплекс от затворен тип Avenue Park. Комплексът включва Хотел, СПА Център, открит и закрит басейн и апартаментна част, както и многобройни удобства - подземно паркиране, автомивка, магазини, спортни зали, тенис кортове, ресторант, банков офис и други. Желанието на екипа ни бе създаването на една съвременна визия, при съобразяване с новите потребности на обитаване.

Композиционно съществуващ високоволтов далекопровод разделя имота на две зони, в които е възможно строителството. В предната част – към улицата - се предвижда ситуирането на хотел с ресторант и открит басейн, а във вътрешната половина – апартаментен комплекс в паркова среда. Формите на двете застройки са Г-образни, така че да защитават от североизточните ветрове, характерни за района. В защитената част на хотела и ресторанта е разположен открития басейн с места за шезлонги и романтични шатри за почивка, а във вътрешната част на апартхотела, се композира парк в пeйзажен стил с обилна дървесна растителност и много кътове за отдих и спорт.

Проектът предлага композиция от две сгради с изчистени, компактни и обобщени обеми, с минималистичен детайл. Фасадното и цветовото оформление на сградата подчертава тектониката им. Комбинацията от бяло и антрацитносиво, стъкло и дървесен фладер са в хармонично единство. Търсен е спокоен силует, чисти обеми и стилово съответствие на двете застройки.

На ниво -1 (сутерен) са разположени СПА-център са проектирани вътрешен басейн, детски басейн, парна баня, арома парна баня, арома сауна, финландска сауна, СПА капсула, баня офуро, стая за релакс солна стая, солна сауна. Предвидени са още VIP-стаи и помещение с луга.

Зоната на СПА-рецепцията проектирахме с фоайе за почивка и магазин за промишлени стоки, а в непосредствена близост са съблекални за мъже и жени, както и санитарни помещения с душове, както и достъпът до фитнес зала, кросфит зала и зала за аеробика.

Приемното фоайе на хотела ще включва рецепция, два офиса, лоби, помещение за банков офис, санитарни помещения в това число и за хора в неравностойно положение, обслужващи помещения. Предвидена е и топла връзка към ресторанта, който ще е позициониран на партерното ниво.

В хотела са предвидени общо 48 бр. самостоятелни стаи и апартаменти, а в апартхотела – 78 бр. апартамента с разнообразни разпределения.

На подходящи места в партерно ниво, в частта на апартаментния хотел, са разположени жилища на два етажа тип "мезонет", с прилежащи градини, отделени с жив плет от вътрешния парк на комплекса.

Подземният паркинг с ще разполага с общо 125 бр. паркоместа. Всички евакуационни и пожарни изисквания за достъп са съобразени.

Конструкцията на сградата е монолитна, скелетно безгредова с тухлени неносещи стени. Предвидена е външна топлоизолационна система от 10 см. EPS, външна мазилка, камък и HPL. Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухлена зидария с дебелина съответно 25 см и 12 см с тухли Wienerberger. Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.Последни новини

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website