Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"
Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"
Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"


Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"

Трудно е да преведеш „набързо“ страничен човек през дългия процес на планиране и изграждане на един архитектурен проект. Във всеки случай, всеки проект е много индивидуален и зависи от конкретния имот и клиент.

Това, което е наистина важно за нас като архитектурно и проектантско бюро е да ставаме все по-добри професионалисти в работата си. Заради стремежа към тази цел, нашият екип изпипва всеки детайл по проектите и да следи отблизо всеки един процес.

Работата на„Кабано“ преминава през няколко фази. На първо място, разбира се, е документацията, след изготвянето на която се захващаме с подготвянето на проектоплан, спрямо нуждите на инвеститора, спецификите на имота или зоната, която трябва да се застрои.

Важен етап от нашата работа е и визуалното оформление, чрез което показваме на клиента крайния резултат от нашите усилия. За да осъществи това, екипът от архитекти на „Кабано“ отделя специално внимание на 3D изобразяването на своите сгради.

21-ви век и новите технологии ни дават възможността да обследваме и представяме архитектурата си не само чрез въображението си и двуизмерните, често неразбираеми от клиентите чертежи, а с фотореалистични 3D изображения с качества, в които нашето архитектурно бюро е един от безспорните лидери.

Архитектите и дизайнерите ни използват 3D средата във всички етапи на проектирането - като например геометрични обеми, върху които често налагаме първите щрихи на ръка. На база на ръчните скици изработваме т.нар. „глинени“ рендъри на сградите си, върху които обследваме ъглите, от които сградата ще бъде видима от човешко око, начина по който ще се впише в средата, разглеждат се също обемите и осветлението. След което нашият екип подбира най-добрите фотографски кадри, които в последващите процеси ще се превърнат в страхотните фотореалистични кадри, които нашите клиенти виждат.

Текстурирането на сградата става със специално подбрани от нас текстури, които са реални отражения на строителните материали, които препоръчваме на нашите инвеститори. Когато имаме одобрени окончателни 3D компютърни изображения, финалистите преминават ръчна обработка от художник, който буквално „рисува“ красивата сцена, и историята, в която те ще бъдат поставени.

Тези малки детайли са важна част от нашата работа като архитекти. Не на последно място. Ние от „Кабано“ държим на персоналния подход към всеки от клиентите ни. Ние ще ви изслушаме, ще ви насочим и ще помогнем ясно да определите всеки детайл, за да решим задачата по най-подходящия според Вас начин, но и съгласно правилата, които нашите специалисти познават в детайл.Последни новини

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website