Блогархитект Жаклин Банкова-Саракян: Добрият интериорен дизайнер е този, който попива желанията на клиентите...

Екип с мисъл Интервю с архитект Жаклин Банкова-Саракян Име: Жаклин Банкова-Саракян Професия: Архитект Роля в Кабано: Проектант | интериорен дизайн | (...повече)

Проекти с мисъл: Складова база „Рожен-1“ и преоткриването на стабилността

Обект: Складова база “Рожен-1” Инвеститор: Рожен-1 Локация: (...повече)

архитект Елица Маринополска: Формулата за успешен проект e дисциплина, организация и много опит

Екип с мисъл Интервю с архитект Елица Маринополска Име: Елица Маринополска (...повече)

Проекти с мисъл: сервизната база на Liebherr и високите стандарти за качество

Обект: Сервизна база с административна част “BSM” на марката Liebherr Инвеститор: Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт ООД Локация: (...повече)

архитект Габриела Илиева-Нунева: Ключът към добрите резултати е в колаборацията между проектант и възложител

Екип с мисъл Интервю с архитект Габриела Илиева-Нунева Име: Габриела Илиева-Нунева Професия: архитект Роля в Кабано: проектант Биография: (...повече)

Чавдар Ченков: Архитектите са медиатори между желанията на инвеститорите, законовите разпоредби и собствения им усет за комфорт и естетика

Екип с мисъл Интервю с архитект Чавдар Ченков Име: Чавдар Ченков Професия: архитект Роля в Кабано: проектант, жилищни и смесени сгради Чавдар Ченков (...повече)

Как проектирахме жилищна сграда в ж.к. Славейков, Бургас

Представяме ви още една сграда проектирана изцяло от нашия екип професионалисти. Сградата е с издадено разрешение за строеж и се намира в кв. 15 по плана на ж.к. Славейков, гр. Бургас. Цялата застроена (...повече)

инж. Груд Илиев, Кабано ООД: Важно е колективът да работи като цяла единица, а славата и неуспехът да се делят по равно

Екип с мисъл Интервю с инженер Груд Илиев Име: Груд Илиев Професия: инженер Роля в Кабано: управляващ съдружник Груд Илиев е на 33 години. (...повече)

Смесена сграда в кв. Меден Рудник, Бургас

Новият ни проект се отнася за смесена сграда с подземен гараж, намираща в зона „А“ на ж.к. Меден Рудник, гр. Бургас. Oчаква се сградата да бъде завършена през лятото на 2018. В сградата са (...повече)

Система за управление от remsystems.bg

Въведохме новата ни система за управление на работата в проектирането с помощта на РЕМ Проектант. Желаем на всички колеги и клиенти приятна работа с нея, сигурни сме, че ще бъдете очаровани! (...повече)

Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"

Трудно е да преведеш „набързо“ страничен човек през дългия процес на планиране и изграждане на един архитектурен проект. Във всеки случай, всеки проект е много индивидуален и (...повече)

Новото ни творение – Комплекс Avenue Park

Хубаво е, когато можеш с гордост да застанеш зад труда си. С радост ви представяме плода на 6-месечния труд на нашия екип – кoмплекс от затворен тип Avenue Park. Комплексът включва (...повече)

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website