БлогЧавдар Ченков: Архитектите са медиатори между желанията на инвеститорите, законовите разпоредби и собствения им усет за комфорт и естетика

Чавдар Ченков e архитект и работи в Архитектурно студио „Кабано“ от началото на 2017г. Завършил е Висшия институт по архитектура и строителство (ВИАС) в София и след това работи в Белгия. Две години (...повече)

инж. Груд Илиев, Кабано ООД: Важно е колективът да работи като цяла единица, а славата и неуспехът да се делят по равно

Груд Илиев е на 33 години. Завършил с ТУ - София като бакалавър инженер по електроника между 2002-2007 г., а след това задочно в периода 2007-2012 семестриално завършва и (...повече)

Смесена сграда в кв. Меден Рудник, Бургас

Новият ни проект се отнася за смесена сграда с подземен гараж, намираща в зона „А“ на ж.к. Меден Рудник, гр. Бургас. Oчаква се сградата да бъде завършена през лятото на 2018. В сградата са (...повече)

Система за управление от remsystems.bg

Въведохме новата ни система за управление на работата в проектирането с помощта на РЕМ Проектант. Желаем на всички колеги и клиенти приятна работа с нея, сигурни сме, че ще бъдете очаровани! (...повече)

Как проектирахме жилищна сграда в ж.к. Славейков, Бургас

Представяме ви още една сграда проектирана изцяло от нашия екип професионалисти. Сградата е с издадено разрешение за строеж и се намира в кв. 15 по плана на ж.к. Славейков, гр. Бургас. Цялата застроена (...повече)

Как създаваме архитектурата си - Архитектурно студио "Кабано"

Трудно е да преведеш „набързо“ страничен човек през дългия процес на планиране и изграждане на един архитектурен проект. Във всеки случай, всеки проект е много индивидуален и (...повече)

Новото ни творение – Комплекс Avenue Park

Хубаво е, когато можеш с гордост да застанеш зад труда си. С радост ви представяме плода на 6-месечния труд на нашия екип – кoмплекс от затворен тип Avenue Park. Комплексът включва (...повече)

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website