Интериори

Чрез ексклузивния ни бранд "AnnoZero" предлагаме бутикови решения за интериорен дизайн. Привлечени от индивидуализма на всеки обект, нашите дизайнери създават пространства, придържайки се към мотото: „Съчетаваме работата с удоволствието, удоволствието с нововъведенията, а нововъведенията – с развитието.” В основата на нашите идеи е модернизмът, както в техническите решения, така и в използването на нови материали и начини на изпълнение. Ние вярваме, че работните пространства трябва да се развиват самостоятелно, според вътрешния свят на клиентите ни, които държим да познаваме добре, за да ги насочим правилно през пъзела организационни дейности – нормативни правила, конструктивни изисквания, функционални нужди, избор на материали и дизайн на мебели и да достигнем до краен продукт, който ще донесе спокойствие и удовлетворение.

 • "Остров"
  Интериорен проект на заведение за хранене в средиземноморски стил, като част от цялостно проектиране на блок №8 в Жилищен комплекс Перла, гр. Бургас.
 • "Fallout"
  Интериорен дизайн на апартамент в гр. Бургас в модерно-индустриален стил с преобладаващи бетон, дърво и метал. Пълен проект и изпълнение, 2016 г.
 • "АнноЗеро" офис
  "Офисът, в който да ходиш по чехли" - проектиран от и за ексклузивния ни бранд AnnoZero и изпълнен от Кабано през 2013 г. - на партерно ниво, на главна пешеходна улица в гр. Бургас. Изцяло проектиран с целта офисът да бъде втори дом, да те предразполага да изиграеш партия шах, или да прочетеш две страници от любима книга в почивката си.
 • Еклектика
  Интериорен дизайн на тристаен апартамент в сграда, построена през 1908 г. в стария център на гр. Бургас. Еклектика. Проектиране и изпълнение, 2017 г.
 • "Лазурен бряг"
  Интериорен дизайн на обекти в смесена многофункционална сграда от бранда ни AnnoZero - входна група, лоби, ресторант, СПА център, интериор на апартамент - гр. Бургас, 2015 г.
 • "Пропорция"
  Конкурсно предложение от ексклузивния ни бранд AnnoZero за интериорен дизайн на бутикова хотелска стая, участвал на Национален конкурс ПРО Порция, 2016 г.
 • Авеню 2 - рецепция
  Интериорен проект на фоайе на новопроектиран хотел в гр. Бургас, 2017 г.
 • Къща Несебър
  Интериорен дизайн на къща в гр. Несебър от ексклузивния ни бранд - AnnoZero - 2016 г.

1
Идеен проект

Запознаваме се с желанията на клиента. Съобразяваме всички фактори - както от гледна точка на характера на живущите, така и с внимание към последните тенденции за интериорния дизайн и комфорта. Ще представим няколко подходящи разпределения за обекта, както и идейни обемни визуализации, за да добиете лесно представа за комбинацията на цветове и материали.

2
Работен проект

Изработваме проекти по всички части, необходими за цялостно завършване на работите - Архитектура, Електро, ВиК, ОВК и други, с цел конкретизиране на всички детайли, за да могат по тях да се изпълнят всички строително-монтажни работи. Получавате богат набор от документи, както и множество фотореалистични изображения.

3
Производство на мебели

“Кабано” предоставя услуга за проектиране, дизайн, производство и доставка на мебелировка от различен вид и предназначение с високо качество, съобразено с новостите в мебелната промишленост. Всяко изделие ще бъде изработено съгласно представената визуализация.

4
Авторски надзор

Срещу договорено възнаграждение, можете да разчитате на авторски надзор от проектантите ни, които ще се уверят, че избраният от Вас изпълнител, следва точно и изпълнява безупречно строително-монтажните работи. Въпреки че надзорът често бива пренебрегнат, за нас той е един от най-важните елементи за реализацията.

5
Изпълнение

Когато проектът и строителството вървят ръка за ръка, получавате готов продукт без ангажимент и напрежение. Опитът ни гарантира безпроблемно завършване на обекта, както и максималната прилика на проектното решение и крайния продукт. Ангажираме се с цялостната работа по закупуване на материали, мебели, оборудване и извършване на цялостния ремонт.

6
Персонален подход

Последно, но не на последно място. Ние държим на персоналния подход към всеки от клиентите ни. Ние ще ви изслушаме, ще ви насочим и ще помогнем ясно да определите всеки детайл, за да решим задачата по най-подходящия според Вас начин, но и съгласно правилата, които нашите специалисти познават в детайл.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website