Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021
Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021


Проекти в развитие #ПРОЛЕТ2021

Проекти в развитие

#1: Мак Порт България – сервизна база за кранове Liebherr с административна част

Отговаряхме за цялостното изпълнение на този интересен проект. Обектът е завършен и въведен в експлоатация на 16.12.2020г, с което нашата работа приключи.

Повече за проекта:
https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/industrialni-sgradi/bsm/
https://www.cabano.bg/nachalo/novini/serviznata-baza-na-liebherr-i-visokite-standarti-za-kachestvo/


#2: Жилищни сгради ИЛЕТ

Трите сгради ИЛЕТ са мащабен етапен проект: над 260 апартамента на над 20 000 кв.м РЗП. Работим по тяхното проектиране и строителство още от 2017. Етап 1 е изцяло завършен. Етап 2 е с реализиран груб строеж, а в момента се изпълняват вътрешни инсталации и довършителни работи. На етап 3 е излята плочата на ет. 4 и се работи по вертикалите над нея.

Повече за проекта:
https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/ilet/
https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/ilet-2/
https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/ilet-3/


#3: Жилищна сграда на СМАРТ БИЛД ООД в ж.к. Изгрев

Проектирахме тази сграда с 2 ателиета и 6 апартамента през 2019. И тук работата напредва - положени са топлоизолация и шпакловка, както и вътрешните работи по инсталации, мазилки и замазки. Очаква се акт 14 за приемане на конструкцията.


#4: S-XVI – затворен комплекс: жилищна сграда с басейн за Евробилдинг

Приключихме техническия проект на тази сграда в средиземноморски стил през 2019. Колегите работят по довършителните работи – ЕЛ, ВИК, ОВК инсталации. Довършва се вертикалната планировка и открития басейн в двора на комплекса, а акт 16 се очаква през лятото.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/s-xvi/


#5: Жилищна сграда БМ-IV

През 2019 приключихме с техническия проект на тази сграда с 28 апартамента, стоматологичен център и магазини. Всички СМР по обекта са приключени и сградата е въведена в експлоатация през пролетта на 2021 г.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/bm-iv/


#6: Жилищна сграда ГЛАДСТОН VII

СМР са приключени, обектът е въведен в експлоатация, а ние отговаряхме за цялостното му проектиране.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/gladston-vii/


#7: SKY BUILDING – смесена сграда със спортна зала за Бургос Строй

През 2018 завършихме техническия проект на този мащабен обект с апартаментен хотел, жилищна част, спортна зала, детски център, магазини и заведения. През 2020 разработихме промяна по време на строителството, за да улесним процеса с нова конструктивна фуга и някои промени в обслужващите функции на партера по желание на инвеститора. В момента са приключени втора плоча на входове "Г" и "Д" и се работи по вертикалите към трета плоча.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/sky-building/


#8: АВЕНЮ – хотел с конферентен и бизнес център

През 2017 приключихме техническия проект за този хотел със спа център, ресторант, офиси и магазини. Тази година изготвихме проект за преработка, с който предвидихме някои съвсем дребни промени по желание на инвеститора и в момента обектът е изцяло завършен, а скоро се очаква разрешение за ползване.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/obshtestveni-sgradi/aveniu-nov/


#9: СГРАДА "E" – комплекс със смесено предназначение

През 2017 приключихме техническия проект за този обект с жилищна част, двуетажен търговски комплекс, заведение, фитнес център и апартаментен хотел. В момента се работи по пета плоча на тяло 1, а на тяло 2 кота нула е завършена с вертикали до 1-ва плоча, по която се работи.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/sgrada-e/


#10: Многофамилни жилищни сгради ПЕРЛА

Техническият проект приключихме през 2017, а към момента обектът има акт 15 и текат довършителни работи. Монтирани са топло- и хидроизолациите и асансьорите, изградена е цялата ОВК инсталация. Предстои завършване на ел. инсталациите по басейна, монтирането на водомери и мрамор по фасадата на сградата. Полагат се ВиК тръбите в улицата. Остава вертикалната планировка и изграждането на улицата пред комплекса.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/perla-8/


#11: Жилищна сграда DOWNTOWN

В първоначалния проект за тази сграда, който приключихме през 2018, на партера бяха предвидени бистро и кафе-сладкарница. През 2019 разработихме преработка, с която единият обект отпадна за сметка на разширение на втория. Сградата вече е с монтирани дограми и външни облицовки и текат финални довършителни работи.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/downtown/


#12: Складова база с административна част за РОЖЕН-1

Приключихме техническия проект за етапно строителство тази година, след което се сблъскахме с интересно предизвикателство, което посрещнахме, като укрепихме почвата с армонасипни стени. Вече е завършена в груб строеж административната сграда (обект №1), а обект №2 (склад) е с изпълнени настилки и монтирана носещата метална конструкция. Работи се по основите на хале 3.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/industrialni-sgradi/rozhen/


#13: Производствено-складова база за металопластични уплътнения с административна част за ТИВЕКС

Още един технически проект, който приключихме тази година и още един обект, при който имаше нужда от укрепване на почвата. Тук инвеститорът се спря на вариант за пилотно фундиране. Промишленото хале е напълно готово до акт 14. Предстои изпълнение на монолитна конструкция на административната част.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/industrialni-sgradi/tivex/


#14: Tuida Homes и визията ни за Бургас от бъдещето

Приключихме техническия проект през есента на 2019 година, a строителството започна през август 2020. Грубият строеж вече е завършени има Акт 14. В момента се извършват довършителни работи правят – топлоизолация, дограми и др. До края на февруари 2021 се планира финализиране на зидариите, монтаж на дограма, инсталации и фасадни облицовки. Въвеждането в експлоатация на сградата се очаква до края на 2021 и искрено се радваме на интереса към нея: голяма част от апартаментите са вече продадени. Нашият проектантски екип остава в постоянен контакт с изпълнителите на фасадното решение от Krupal, с които уточняваме материалите за довършителните работи.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/novini/tuida-homes-i-viziiata-ni-za-burgas-ot-b-deshcheto/


#15: S-60

Жилищни сгради в съседни УПИ, в ж.к. Сарафово, гр. Бургас. Сградите са с обща РЗП от 2200 кв.м. Разпределенията са разнообразни - едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. В сутерените и на партерно ниво са решени паркоместа и складове към апартаментите. Проектът е съобразен с всички изисквания за достъпна среда. Работата по проектите е приключена през м. март, 2020 г. Вече са изляти плочите на ет. 3 и вертикалните стоманобетонни елементи до ет. 4 на едната сграда, а на другата - плочата на ет. 4.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/s-60


#16: Z7

Цялостно проектиране и дизайн на бутикова жилищна сграда в ж.к. Зорница, гр. Бургас с обща РЗП от около 800 кв.м. През изминалата година направихме преработка на партерния етаж, която се състоя в промяна на 2 бр. офиси в дентален кабинет. Към днешна дата се прави грубият строеж. Изляти се вертикалните стоманобетонни елементи и плочата на втория етаж на сградата и вертикалите до третия етаж.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/z7/


#17: ТАЛАСАКРА

Една страхотна къща на още по-страхотно място! СМР са завършени преди забраната за строителство по ЗУЧК. По вертикалната планировка са изпълнени повечето от подпорните и оградни стени на, като на изток е изградено подпорно стълбище, водещо до плажната ивица, а на запад е оформен ансамбъл от стени, образуващи ландшафтно терасиране.


#18: ЧИФТ ДАМИ

При проектирането решихме да използваме процедурата „Комплексен проект за инвестиционна инициатива“, който обедини изменението на ПУП-ПРЗ с цялостното проектиране и дизайн на две жилищни сгради, с обща РЗП около 4000 кв.м., на улица "Перущица" в ж.к. Лазур, гр. Бургас. Сградите имат вече акт 15, очаква се въвеждане в експлоатация.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/chift-dami/


#19: МР-119

Цялостно проектиране на жилищна сграда в ж.к. Меден Рудник, гр. Бургас.

Сградата е П-образна, предвидена като група от три самостоятелни тела - "А", "Б" и "В", с общ подземен гараж в сутерена, с достъп чрез две еднолентови рампи от ул. "Кооператор". Общата РЗП е над 12000 кв.м.

В приземния етаж са предвидени гаражи, два магазина за промишлени стоки, бирария, аптека и фризьорски салон. Жилищата са разположени в надпартерните етажи на сградата, като са разнообразни по вид и площ - едностайни, двустайни и тристайни.

Проектите са приключени в началото на м. май, 2019 г и има разрешение за строеж. Предстои започването на СМР на обекта.

Повече за проекта: https://www.cabano.bg/nachalo/portfolio/zhilishtni-i-smeseni-sgradi/mr-119/


#20: ул. Дебелт

Проектът бе предаден в края на 2019г. Към момента е финализиран грубият строеж до акт 14. Дограмите са монтирани и се извършват довършителни работи.Последни новини

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website